Kućni red agencije

Molimo Vas da se upoznate s kućnim redom kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume. Potvrdom rezervacije i početkom korištenja smještajne jedinice, podrazumijeva se da ste s njime upoznati i suglasni, te da ćete ga se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje kućnog reda može rezultirati otkazom rezervacije te naplatom pune cijene boravka bez obzira na raniji prisilni odlazak. Ukoliko gost neag prihvaća pravila kućnog reda, obavezan je napustiti smještaj

 1. Kod dolaska, molimo Vas da osobne dokumente (putovnice ili osobne iskaznice) svih gostiju zbog prijave predate u Turističku agenciju. Kod dolaska u smještajnu jedinicu, predajte domaćinu kopiju prijavnice.
 2. Troškove zakupa smještaja plaćate na dan dolaska ili najkasnije slijedeći dan, osobno u agenciji ukoliko u rezervaciji nije naznačeno drugačije. Plaćanje se vrši isključivo u kunama prema cjeniku usluga za tekuću godinu koji je istaknut u smještajnoj jedinici.
 3. Na dan dolaska, možete ući u iznajmljenu smještajnu jedinicu iza 14:00 sati, a na dan odlaska obavezni ste napustiti smještaj do 10:00 sati, ukoliko drugačije nije dogovoreno. Zadržavanje u stanu nakon 10:00 sati bezuvjetno povlači plaćanje još jednog dana bez mogućnosti daljnjeg boravka u smještajnoj jedinici. Ukoliko gost na dan dolaska dolazi u rezervirani smještaj nakon 20:00 sati, obavezan je prethodno nazvati agenciju i najaviti kasni dolazak.
 4. Domaćin će Vam promijeniti posteljinu svakih 7 dana, a ručnike svaka 3 dana. Gost je odgovoran za čistoću smještaja, te ga je obavezan održavati. Domaćin nije obavezan čistiti i pospremati za vrijeme boravka gostiju, niti odnositi smeće.Domaćin nije obavezan čistiti i pospremati apartman Za vrijeme korištenja apartmana dužni ste sami održavati red i čistoću istog. Tijekom ljeta molimo dnevno iznositi smeće iz stana. Pušenje je dozvoljeno u zajedničkim prostorijama, nije dozvoljeno u sobama. Uzmite u obzir moguće opasnosti od požara.
 5. Domaćin nema pravo bez najave i dopuštenja gosta ulaziti u iznajmljeni stan, niti dirati i koristiti osobnu imovinu gostaDomaćin zadržava pravo bez najave i dopuštenja gosta ući u iznajmljenu smještajnu jedinicu samo u osobitim okolnostima u kojima je to neophodno zbog sprečavanja nastanka moguće štete ili opasnosti te kada opravdano sumnja na grubo kršenje pravila kućnog reda.
 6. Domaćin nije odgovoran za imovinu gosta, ali će učiniti sve u njegovoj mogućnosti da istu zaštiti i upozori gosta o mogućim opasnostima.
 7. Kućne ljubimce možete uvesti u iznajmljenu smještajnu jedinicu samo s dopuštenjem domaćina. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, te vlasnik stana i agencija imaju puno pravo otkaza smještaja.
 8. Nije dopušteno unositi u stan lako zapaljive i eksplozivne tvari i tvari s jakim ili neugodnim mirisom. U stan nije dozvoljeno unositi električna trošila za koja niste dobili suglasnost domaćina. Utrošak električne energije koji je u cijeni smještaja ne predviđa neuobičajene dodatne aparate na struju, te će se za svako trošilo pronađeno u stanu naplatiti dodatni troškovi električne energije razmjerni potrošnji, bez obzira jesu li upotrebljavani ili ne. Molimo vas da ne iznosite stvari iz apartmana (ručnike,posteljinu,stolice,stolove, deke i suncobrane).
 9. Buka nije poželjna u kući, posebno za vrijeme NOĆNOG ODMORA od 23,00 do 8,00 sati, pa nemojte smetati domaćinu i njegovim susjedima, kao ni drugim gostima u kući. Osim što se apelira na primjerno ponašanje odraslih, molimo pripazite na ponašanje djece prilikom igre, a posebno na stvaranje PROPUHA I LUPANJE VRATIMA.
 10. Molimo Vas da čuvate iznajmljenu sobu ili stan, da isključite električna trošila i zatvorite slavine. Posebice nemojte bespotrebno ostavljati upaljen klima uređaj dok niste u stanu niti ga koristiti uz otvorene prozore i vrata.
 11. Bez izričitog dopuštenja domaćina, u iznajmljenu smještajnu jedinicu je strogo zabranjeno dovođenje osoba koje nisu korisnici tog smještaja. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene prilikom rezervacije, domaćin i agencija imaju puno pravo otkaza smještaja svim gostima.Budete li odsutni više od 2 dana molimo da obavijestite domaćina.
 12. Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Na dan odlaska gost je obavezan osobno pozvati domaćina da uz njegovo prisustvo pregleda sve prostorije i kućne aparate kako bi dokazao da nije počinio štetu. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.
 13. Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo. Svi sporovi koji se ne mogu sporazumno riješiti s domaćinom ili agencijom biti će riješeni intervencijom policije ili suda u Trogiru.
 14. Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina ili agencije zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja, bez obzira na kraći boravak. Ukoliko se odlučite da Vaš ugovoreni boravak prekinete ranije, dužni ste platiti cijelu rezervaciju boravka. Kućni red je sastavljen prema posebnim uzancama u ugostiteljstvu.

Hvala što ste nas odabrali za Vaš odmor! Želimo Vam ugodan boravak!

Vaša Calista